Anne Marie snimila spot za pjesmu Lovesong

Subotička kantautorica Anne Marie je u saradnji sa mladim režiserom Stefanom Crvenkovićem snimila spot za svoju jedinu numeru na engleskom jeziku “Lovesong”. Ova pjesma snimljena je još početkom 2010. godine, a Anne Marie je uz objavu spota poručila da će nastavi pisati na maternjem jeziku, te da je ovu pjesmu oživjela zbog Stefanove ideje i da će se njihova saradnja sigurno nastaviti i u budućnosti.

“Iako se desilo tek poslije skoro 10 godina, na prvo slušanje sam znao da će ova pjesma dobiti spot. Rijetka je muzika koja može da posluži kao filmska i spotu da neku sasvim novu nijansu a da opet i samostalno, bez video ekranizacije, zvuči fenomenalno. Takva prilika se jednostavno morala iskoristiti” istakao je Stefan Crvenković.

Stefan Crvenković je student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, a umjetnički pravci kao što su muzika, gluma i poezija ga privlače još od malih nogu. Od kada je shvatio da je film umjetnost koja ih objedinjuje, učestvovao je u raznim projektima kao režiser i producent, pa je tako nastao i ovaj spot u čijoj realizaciji je učestvovao Boris Kopilović (kamera i montaža) a svoj doprinos su dali i Viktor Vojnić, Oskar Ivanić, Aleksandar Vasiljević, Nemanja Žakula, Saša Papić, Nebojša Kutuzov, Petar Lukač i Nikola Lukač.

Share