Ana Avramov objavila debi EP ‘Open Heart’

Mlada umjetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je svoj debi EP pod imenom ‘Open Heart’ u izdanju izdavačke kuće Kontra.
Ana ujedno kreće na regionalnu promotivnu koncertnu turneju koja počinje 15. Novembra koncertom u KC Gradu, u Beograd koji će upotpuniti i gosti Lola Miković (Vin Triste, Stepa) i Ivana Smolović Ika (On Tour) + gosti iznenađenja!

Poslije Beograda slijede:
16.11 – OKC Abrašević, Mostar
17. 11. – AG Club, Sarajevo
23.11. – KC UMMUS , Kragujevac
30.11. – Klub Ljubitelj, Gornji Milanovac
08.12. – Centar za kulturu, Kovin

Solo projekat Ane Avramov je prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa. Ana Avramov je prije svog solo rada bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a pojedine pesme sa albuma Open Heart snimili su i članovi tog benda (Nikola Marković, Stefan Pejatović, Bojan Lalović)

Anina muzika sadrži i elemente shoegaze-a, indie uticaja i psihodelije unutar jednog intimnog i tanano obojenog svijeta koji ispunjava njen dubok vokal.
Anina muzika je hiponotično ponavljanje sa razlikom, jednostavnost izraza koji se traži i nalazi u ogoljenom proživaljavanju svih nijansi osjećaja i osjećanja utisnutih u nostalgičnim melodijama muzike.
Ana Avramov i njen bend čine: Vukašin Đelić (Halftones, Dol) na gitari, Milos Pajagić (Dol) na bas gitari i Dragan Jovanović (Dol) na bubnjevima.
‘Open Heart’ možete naći na svim digitalnim muzičkim platformama: iTunes, Amazon, Apple Music , Deezer, Google play, Spotify, Tidal, Bandcamp kao i na službenom Youtube kanalu.

Share