Avramov Ana

“Autumn thrills” prvi singl Ane Avramov

Ana Avramov (ex In Absnetias) snimila je video za singl “Autumn thrills”, najavivši tako svoj prvi samostalni EP “Open heart”, koji će na jesen objaviti izdavačka kuća Kontra.

“Autumn thrills je duboko lična i intimna pesma o sazrevanju, propuštenim prilikama i mladosti, zato je možda i trebalo dugo vremena da se snimi onako kako sam ja želela. Gitare su snimane u Pančevu (3×2 studio), bas i bubanj su snimani u Digimedija studiju u Beogradu, a vokal u Berlinu, u studiju producenta albuma Cyrila Lima. Miks i mastering su radili odlični Timo Loosli i Patrick Klem koji su, između ostalog, producirali bendove i umetnike kao što su Sonic Youth, Kurt Vile, Thurston More, Steve Gunn. Pesma je dugo snimana, još duže se čekalo na spot, na trenutke se činilo beznadežno. Hvala ekipi na ogromnom entuzijazmu i energiji koja se snašla i u potpuno nadrealnim uslovima. Na neke stvari vredi čekati, za neke ideje vredi pokušavati iznova i iznova”, kaže Ana.

Režiju i montažu spota potpisuje Sofija Budimir.

Prepustite se snenim i zavodljivo melanholičnim slikama koji prate Anin poetičan, hipnotišući vokal i uživajte u spotu “Autumn thrills”

Share