mad-mags-press-05

Prvi singl dua Mad Mags

Beogradski duo Mad Mags objavio je prvi singl pod nazivom “Wandering River”. Mad Mags je nastao 2017. godine i čine ga Boris Eftovski i Margareta Samoran. Eftovski je klavijaturista koji je svirao u mnogim domaćim rok bendovima (Kazna za uši), trenutno je član benda The Red Step i američkog sastava Black Heart Procession, dok je Margareta Samoran profesor japanskog jezika.
Pjesma “Wandering River” nastala je kao želja da se nada i dobro među ljudima prenese kroz muziku i simboliku rijeke koja krivudavo teče bez prekida, a uvjek je tu, u isto vrijeme potpuno nova, ali ipak ista. Na singlu su se pored stalnih članova pojavili i drugi muzičari i prijatelji. Pjesmu je snimio Zlatan Vorkapić-Japanac u Greenwood studiju, a mastering je uradio Uroš Milikić u Down There studiju. Spot su realizovali Marijana Janković i Ivan Milosavljević-Džule u Ivanjici u avgustu 2017. godine za vrijeme festivala Nušićijada. Ilustraciju za cover je uradila Marija Jevtić. Bend planira i nada se izdavanju albuma.
Pjesma je dostupna za slušanje i download na svim popularnim digitalnim muzičkim servisima: Google play, Deezer, iTunes, Spotify, Tidal, Apple Music.

Share