IMG_0306

Hornsman Coyote – Novi album “Sevengreen”

Beogradski reggae muzičar Hornsman Coyote (Nemanja Kojić) objavio je novi album pod nazivom “Sevengreen” u izdanju Ammonite Records. Poslije nekoliko internacionalnih projekata kao i saradnje sa bendom Coyote je samostalno potpisao novi studijski materijal na kojem se nalazi 12 pjesama. Album prati novi spot za pjesmu „Bells of Hate“, a ljubitelji Coyotove muzike mogli su da naslute o kakvom je materijalu riječ na prva dva singla sa ovog izdanja „Modern Age Slavery“ i „I Belive“.

Nemanja napominje da je, kao i u njegovom dosadašnjem radu, muzika odraz onoga što svakodnevno živi:

– Posle dužeg vremena pevam isključivo u svoje ime, sigurniji u ono što govorim više nego ikad. Na celom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osećanjima i percepciji… a i nekim činjenicama. Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a “Sevengreen” je ujedno i 50. izdanje Ammonite Records-a, kaže Nemanja Kojić Coyote.

Album je producirao poznati međnarodni tim House Of Ridim specijalizovan za reggae muziku, sa kojima je Coyote već sarađivao na pjesmama “Belly of the beast” i “Seems like revolution”.

CD “Sevengreen” moći ći ćete nabaviti u svim bolje snadbjevenim muzičkim prodavnicama u Srbiji od 28. avgusta kao i preko izdavača Ammonite Record-a, dok se beogradska promocija albuma očekuje tokom septembra, nakon Coyotove međunarodne turneje koja je u toku.

Share